Okul Bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Törenine, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velileri ile yakınları katıldı.

Atatürk Ortaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan etkinlikler; Okul Müdürü Fulya KUMBARACI’ nın konuşması ile başlayarak, 2018-2019 Eğitim öğretim Yılı Dereceye giren öğrencilere Plaket takdimi, Okul Birincisi Başak BİLGE’ nin Mezuniyet Kütüğüne isim çakması ve veda konuşması, flama ve bayrak devir teslimi, öğretmenlerin konuşmalarının ardından, mezun olan öğrencilerin Sınıf öğretmenleri ile sahnede veda şarkılarını seslendirmeleri ile temsili diplomaları verildi. Gecede pasta kesiminin ardından, Kep atma töreni ile birlikte mezun öğrenciler doyasıya eğlendiler. 

Atatürk Ortaokulu bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Mezuniyet Töreni programının bundan sonraki yıllarda da düzenleneceği ve geleneksel hale getirileceği vurgulandı. Çok anlamlı ve unutulmaz bir gece yaşadıklarını dile getiren öğrenciler ve velileri, böyle bir etkinlik düzenledikleri için Okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.