Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri programı kapsamında, Akhisar Bayburtlular Derneği Kültür ve Dayanışma Derneği moral gecesi düzenledi.

Çok sayıda katılımın olduğu gece Siyasi Partiler ve Belediye Başkan Adayları da geceye katıldı.

Akhisar Gölet büyük salonda yapılan Programın açılış konuşmasını Bayburtlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Akkuş yaptı.

Program Manisa Bayburtlular Derneği Bar ekibi Halk Oyunları gösterisi ile başladı. Ardından Pop Star sanatçısı Çağla Doğan, sahne aldı. Büyük bir coşku ile türkülerini söyleyen Çağla Doğan yerini Şarkıcı Devran’a bıraktı. Bayburtlu Devran katılımcıları oyun havaları ile mest etti.

Son olarak yine Bayburtlu ses sanatçısı ve Nuray Şimşek’in söylediği Bayburt yöresinin şarkı ve türküleri davetlilerden büyük ilgi gördü.

Akhisar Bayburtlular Derneği Bahar Şenlikleri gecesine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, yönetim kurulu üyeleri, Başkan adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, Başkan Adayı Mansur Onay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, Saadet Partisi Gölmarmara belediye başkan adayı Hüseyin Çelik, Anadolu Gençlik Dernek başkanı Metin Toktaş, Manisa Bayburtlular Derneği Başkanı Halil Oğul, Balıkesirliler derneği başkanı Mustafa Dağlar, Erzurumlular Derneği yönetim kurulu üyeleri, Karadenizliler Dernek Başkanı Nurettin Koçoğlu, Akhisar Bakım ve rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt, Sosyal Hizmetler Müdürü Veli Başoğlu, Akhisarspor Taraftarları derneği başkanı Nihat Uz ve bir çok davetli katıldı.