Akhisar'da hizmete girdiğinden bu yana büyük ilgi gören ve vatandaşların aileleri ile rahatça gidebildiği yerlerden birisi olan Ütopia Cafe & Restaurant misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Utopia Wedding Cafe & Restaurant bir gecede birden fazla gruba hizmet ediyor. Geçtiğimiz akşam Kırkağaç Bakır İlköğretim Okulu öğretmenleri, Dağdere İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve Akhisar Misak-ı Milli İlköğretim Okulu 2-B öğrencileri ve velilerini bir arada ağırladı.

Ütopia Cafe & Restaurant Cafe işletmecisi Mehmet Çaldiri; "Burası sadece bir restaunrat değil, Ütopia içerisinde 4 adet kapalı restaunrat,4 adet kapalı cafe, 1000 ve 1500 kişilik kapalı konferans salonları, en son sistem ışık ve ses düzenlerini içinde bulunduruyor. Ayrıca çocuklarında vakit geçirebileceği çocuk parkları ve hayvanat bahçesini de hizmetlerimiz arasına aldık. Akhisar halkımıza en iyi hizmeti sunmak için hiçbir masraftan kaçınmadık. Önümüzdeki yaz yüzme havuzları ve olimpik havuzlarımızda burada faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Topi Kardeşler olarak hizmetlerimiz devam edecek. Haftasonlarında başlattığımız açık büfe kahvaltı programlarına, halkımız aşırı ilgi göstermesinden dolayı, ekip sayımızı artırarak serpme kahvaltıya geçtik. Tüm Akhisarlıları Ütopia'ya davet ediyoruz." dedi.