Özel Akhisar Hedef Öğrenci Etüd Eğitim Merkezi öğrencileri TEOG sınavı öncesinde Gölmarmara Akpınar Mesire yerinde düzenlenen piknikte doyasıya eğlendi.

Gerçekleştirilen pikniğin amacına yönelik gazetemize açıklamada bulunan Kurum Müdürü Ziya ÇOLAK; “Bahara girdiğimiz bu günlerde öğrencilerimizin bol oksijen alması, doğadaki yeşilliği, güzelliği görmeleri, birlikte vakit geçirmeleri ve aynı zamanda piknik yapmaları için böyle bir organizasyon düşündük.” dedi. 

Öğrencilerin TEOG sınavı öncesi dört duvar arasındaki eğitimden çıkarak, akran grupları ile etüd dışında farklı bir ortamda da bir araya gelmenin keyfini yaşadıklarını belirtti. Sınav kaygısını en aza indirgemek, dershane içi arkadaşlıkları pekiştirmek ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla düzenlenen piknikte, öğrencilerimizi dinlendirmek, yeşillenmiş olan doğada onları doğayla baş başa bırakmak ve streslerini atmak için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

 Kurum Müdürü ÇOLAK; Öğrencilerinin neşeli bir şekilde günlerini geçirdiklerini doyasıya eğlendiklerini ifade etti. Kurumumuzun değerli öğretmenlerinin de katılımıyla yapılan çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, halat çekme, voleybol, futbol gibi etkinliklerle renkli görüntülerin ve sıcak diyalogların oluştuğunun altını çizdi.