Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Galatasaraylılar Derneği birlik ve beraberlik gecesi Gölet büyük salonda düzenlendi. Bir çok Galatasaraylı’nın katıldığı gecede TRT İzmir Sanatçısı Ecehan Alkan’ın güçlü sesiyle seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Yemek sonrası konuşma yapan Akhisar Galatasaraylılar Derneği Başkanı Bilal Özükırmızı; “Düzenlemiş olduğumuz birlik ve beraberlik yemeğimize hepiniz hoşgeldiniz. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu yüzden aramızda bulunan rakip takımların taraftarlarını da sevgiyle selamlıyorum. T.D.K taraftarın anlamını, temsil ettikleri renklere, kulübe veya bayrağa bağlı kimse olarak tanımlamıştır. Bizde kulübümüze gönülden bağlıyız. Neticede kulübümüzün resmi bir koluyuz. Galatasarayımız bu sene Süper Lig’de şampiyon olacaktır. Avrupa’nın eski günlerine dönecektir. Özlenen ve arzulanan futbol ile bizleri coşturacaktır. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz. Nitekim bunu son Manchester maçı göstermiştir.

Buradan bir konuya daha değinmek istiyorum. Akhisar Süper Lig’e çıktığından beri bir takım kimseler bizi Akhisarspor ile karşı karşıya getirme çabası içerisine girmiştir. Akhisarsporumuz bir takım kimselerin tekelinde değildir. Bir tarafta doğup büyüdüğümüz şehrin takımı, diğer tarafta gönül verdiğimiz takımımız, her ikiside canımız kanımızdır. Biz her ikisinide öz evladımız gibi seviyoruz. Bu güzel gecede hoşça vakit geçirmenizi diliyorum.

Özükırmızı’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Çocuklarımızın yetiştirilmesinde, eğitimlerinde kutsal bir görev edinen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.” Dedi.

Öte yandan gecede katılımcılara tüm Galatasaraylı futbolcuların, imzaladıkları forme ve futbol topu çekilişi yapıldı.