Akhisar Genç İş Adamları Derneği’nin Geleneksel Balosu Palm City Hotel’de havuz başında muhteşem bir gece ile gerçekleşti.

Geceye katılan davetlilere Ceren Niron ve Pop Şarkıcısı Emirkan güzel şarkılarıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Baloda AKGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kalın gecenin anlamını belirten konuşmayı yaptı. Konuşmasında;

“Kurulduğu günden bu yana Akhisar ekonomisinin gelişimine ve sosyal hayatına katkı sunan AKGİAD’nin tüm eski Başkan ve yöneticilerine şimdiye kadar yapmış oldukları çalışmalarından dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyor,saygılar sunuyorum.Ve yeni yönetimimiz ile birlikte devir aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize söz veriyorum.

Bu akşam burada toplanmamızın sebebi siz dostlarımızla güzel, eğlenceli, unutamayacağımız bir gece geçirmek. Diğer sebebi ise AKGİAD dergimizin ilk sayısının mutluluğunu sizlerle paylaşmak.Bundan böyle 3 ayda bir çıkaracak olduğumuz AKGİAD dergimizin ilk sayısında çok güzel paylaşımlarda bulunduk.Bu paylaşımlarda bizlere kapılarını açan resmi kurumlarımıza,sivil toplum örgütlerimize,Kozlusun ailesine, Hüdaverdi Görgün hocamıza ve reklamları ile bize destek olan firmalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca derginin sizlere ulaşmasında emeği olan keyfi sefa ailesine AKGİAD olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Başkan Özkan Kalın, Emirkan’a 45 numaralı Akhisarspor Formasını hediye etti. Emirkan davetlilerle bütünleşip, birlikte şarkılar söyleyip gecenin ileleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Akhisar Haber, Press Haber