Bu yıl 558’incisi kutlanan Çağlak Festivali bu yıl müzik kariyerlerinde 45 yılı geride bırakan MFÖ grubunu ağırladı. MFÖ’nin unutulmaz şarkılarını konserde Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Gölet Konser alanındaki sahne alarak Akhisarlılar için seslendirdi.

Tümüyle kendilerine ait olan söz ve bestelerden oluşan albümleri, yurtiçi ve yurtdışı konserleri, aldıkları sayısız ödüller ve getirmiş oldukları yeniliklerle pop müzik tarihinin simgesi olan; Türkiye’nin en önemli ve köklü gruplarından MFÖ, sevenleriyle Akhisar’da buluştu.

Sakın Gelme’den, Mazaretim Var Asabiyim Ben’e, Ele Güne Karşı’dan Güllerin İçinden’e, Ali Desidero’dan Sarı Laleler’e, müzik sahnemize sayısız hit şarkı armağan eden MFÖ grubu Akhisarlıları, keyifli dakikalar geçirip hatıralar arasında zamansız bir yolculuğa çıkarttı.

Program sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı grupta bulunan tüm sanatçıların 45 numaralı isimlerinin yazıldığı Ege bölgesinin Süper Lig’deki tek temsilcisi Akhisar Belediyespor’un formasını, zeytin şilti ve çiçek takdim etti.

VİDEO