Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Belediyesi ve İlim-Kültür Vakfı tarafından organize edilen “Muhabbet İkliminde Gönül Sohbetleri” adlı program 6 Aralık 2012 günü saat 20.00’da Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda düzenlendi.

Program Akhisar İlim ve Kültür Vakfı başkanı Mustafa Çetin’in kısa bir konuşmasının ardından radyo programcısı Selahaddin Kocaaslan’ın sunumuyla başladı. Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu tarafından yapılan sohbet programına birçok Akhisarlı eşleriyle birlikte katıldı.

Sevginin çok önemli olduğunu, sevgi çemberlerinin kırılması gerektiğini, insanların birbirinden sevgilerini esirgememeleri gerektiğine vurdu yapan Vakkasoğlu, katılımcılar ile gönül muhabbetleri başlığı altında yaklaşık bir buçuk saat süren bir sohbet gerçekleştirdi. Programın sonunda Vehbi Vakkasoğlu kitaplarını imzalamayı ihmal etmedi.

Öte yandan programa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkanı Latif Çakmak, Akhisar Müftüsü Ramazan Orhanlı, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve birçok Akhisarlı katıldı.