Akhisarpress.com - Akhisar Halk Eğitim Merkezi köy ve beldelerdeki sergi açılışlarına devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde son olarak Akhisar’a bağlı Akselendi Kasabasında Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından Biçki Dikiş sergisi açıldı.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Eşi Gülnaz Köten, Akselendi Belediye Başkanı İrfan Karahan, Akhisar Jandarma Komutanı Sebahattin Bolat, Akhisar CHP İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı ve çok sayıda daire amirinin katıldığı açılış töreni Akselendi Kasabası Düğün Salonunda Gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programı Akselendi Mimar Sinan İlköğretim Okulu Öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti.

Büyük beğeni toplayan Halk oyunları ekibinin ardından Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya konuşma yaptı. Çetinkaya konuşmasında, “Akselendi Kasabasında yapmış olduğumuz 6 aylık bir kurs sonucu öğrencilerimiz ortaya çok güzel eserler çıkarmayı başardı. Bu başarıda bizlerin her zaman yanında bulunan Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. El emeği ve göz nuru sonucu ortaya çıkan bu eserler öğrencilerimizin başarılarının kanıtıdır. Bizler Halk Eğitim Merkezi olarak üzerimize düşen görevleri layıkı ile yapmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri gerek Akhisar’da gerekse de çevre köylerde sayısız sergiler açtık, Kurslar verdik.. Bunların meyvelerini de toplamaya başladık..” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Akhisar Kaymakamı Kamil Köten sergi açılışını gerçekleştirdi. Çok sayıda kişinin katıldığı açılış törenin ardından kursiyerler tarafından yapılan eserler incelendi.