Akhisar Misakı- Milli Ali Şefik Orta Orta Okulunun müzik öğretmeni Sema Erdemir ve Onur Sarı’nın düzenlemiş olduğu Sanat Gecesi Park İçi Belediye Sinema Salonunda gerçekleşti.

Düzenlenen sanat gecesi konser öncesi ve sonrası sinema salonu fuaye bölümünde Görsel Sanatlar öğretmeninin Ayşe Yılmaz ve Aydın Daldan’nın öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi ve Munise Kürkçü, Yeliz Gökkaya ve Türkan Akkuş öğrencelerinin hazırlamış olduğu teknoloji tasarım sergisi davetliler tam not aldı.

Gecede Sunucu Işıl Güvener’in sunuculuğunu yaptığı gece İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasında Okul Müdürü Ali Erkan Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmaların, harcadıkları emeğin ürünü olarak çıkardıkları ürünlerin sergilediği resim ve teknoloji tasarım sergimiz ile müzik konserimize hoş geldiniz. “ Bu akşam bu amaç doğrultusunda resimde, tasarımda ve müzikte yeteneği olan öğrencilerimizin ortaya koyduğu eserlerle sizleri buluşturmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Atalarımızın MARİFET İLTİFATA TABİDİR demişler. Sizde öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerini önemsediğiniz, değer verdiğiniz, İltifat ettiniz . Bunun göstergesi olarak bu akşam buradayız Bunun için sizlere öğretmenlerim ve öğrencilerim adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum “dedi.

Misakı- Milli Ali Şefik Ortaokul öğrencilerinin sanat gecesi Müzik Öğretmeni Sema Erdemir ve orkestranın eşliğinde koronun seslendirdiği eserlerin okunduğu solo eserlerinin yer aldığı 6 solistin  güçlü yorumlarının ardından gecede Müzik Öğretmeni Sema Erdemir ve Onur Sarı’nın düet i büyük beğeni aldı. 

Gece bitiminde ise Müzik Öğretmeni Onur Sarının Bestelediği Sürpriz Misakı- Milli Ali Şefik Orta Okuluna  ait Marş ayakta alkışlanarak dinlendi.

Geceye katılanlar arasında ise Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI ve Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara, Okul Aile Birliği Yönetimi ve çok sayıda öğretmen ve öğrenciler ve veliler katıldı.