Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından Dünya Engelliler Günüde yapılan etkinliğe Bursaspor maçı nedeniyle katılamayan Akhisar Belediyespor futbol takımı için programı tekrarlandı.

Bülent Ciğeroğlu kültür salonunda yapılan programda Akhisar Belediyesporlu futbolcular için Mersin İdman Yurdu maçı öncesi moral oldu. Gecede öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri izleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcular zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Öğrencilerden birinin “Çanakkale” şiirini okurken Hamzaoğlu gözyaşlarına hakim olamadı.

Program sonunda Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi yönetim kurulu başkanı Halil Hatip, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na çiçek takdim ederken, Hamzaoğlu’da tüm takımın imzaladığı formayı hediye etti. Çok duygulandığını ve engelliler için bu takım çalışmaların yapılması kadar güzel bir şeyin olmadığını söyledi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren programa Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve teknik ekip, futbolcular ve birçok vatandaş katıldı.

VİDEO YÜKLENİYOR..