Akhisar Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak  2 yıldır Akhisar Futbol adamları Derneği Şubesi (TÜRFAD) lokalinde  açılan ev ekonomisi, biçki dikiş, nakış, çeyiz eşyası için  kursa katılan  anneler, babaanneler, anneanneler yıl içinde yaptıklarını önce merkezin açtığı sergiye katıldılar.

Kızları ve torunları için  yaptıklarını 2. Kez  TÜRFED lokalinde hm kendileri hem de yakın dostları için sergilerken, her kursiyer evlerinde yaptıkları kurabiye, börek ve pastaları sergiye gelenlere ikram ettiler.

Büyük çoğunluğu 40 ila 60 yaşları arasında bulunan kursiyerlerin  2 sezondur öğretmenliğini yapan Selda Erdoğan’ı   kardeşleri gibi gördüklerini   söyleyen 4 torun sahibi Hatice Kazar  yeni doğacak torunu için örüp diktiği uyku tulumunu kucağına alarak,“Aramızda kızım yaşında arkadaşlarım  var. Birbirlerimize  hep yardımcı oluyoruz.  Ben kız torunlarım için  çeyiz hazırlarken, yeni gelecek olan 5. Torunum içinde  patikler, zıbınlar, yelekler, uyku tulumları yaptım. Bazı arkadaşlar  çok daha titiz çalışarak öğretmenimiz  Selda hanımında yardım ve destekleri ile punch işleri özel  tablo gibi eserler çıkardılar. Brezilya nakışı salon takımları  genel açılan sergide  büyük ilgi gördü. Ailemizin sandıklardan çıkan  eski  kanaviçe işlerini  modern bir şekilde düzenleyerek kursumuzda  pikeler yapıldı. Kezban  arkadaşımız tam ölçülerine uygun  kızları evlenen annelere Türk Bayrağı yaparak hediye etti. Hepimiz  büyük bir aile olduk. İnşallah  gelecek ders yılında da  öğretmenimiz  Selda hanımın yönetiminde birlikte olacağız.” Dedi.