10 16 Mayıs tarihleri arası her yıl kutlanan engelliler haftası programı bu yılda gerçekleşti. Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapılan etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Ardından Stüdyo Özge Tarafından Hazırlanan ve Avukat yazar Bahadır yenişehirlioğlu tarafından seslendirilen Kuruluşu tanıtan Sinevizyon gösterimiyle program devam ederken sırayı Rehabilitasyon merkezi Müdürü Bekir Bozkurt ve Aile Sosyal Politikalar Müdürü Suudi Arslan ın konuşmaları yer aldı.

Gece Tek perdelik oyun,Müzik müzikal gösteriler,Ritm Show,Müzik ve dans gösteriyle Program sürdü.Program sonunda Katkılarından dolayı Yazar Avukat,Bahadır Yenişehirlioğlu,Müzik Öğretmeni Mustafa Kılınç, a plaket Engelliler Organizasyon Komitesinden çiçek, Ayrıca Engelliler Atletizm ve Halter Dalında Türkiye Şampiyonasında başarı elde eden engelli Sporculara da Madalyaları verildi.Düzenlenen gece Birlikte Söylenen Şarkılarla sona erdi.

Geceye katılanlar arasında Aile Sosyal Politikalar ilçe Müdürü Suudi Arslan,Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin,MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, Gördes Huzur evi Müdürü Recep Demir,Kadın Kolları Başkanı Nejmiye Ulus,CHP İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Server Goral,Bakkalar Odası Başkanı Zafer Kara,Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan Ejder,ABZED Dernek Başkanı Cem BayrakAkhisar Kültür Sanat Derneği Başkanı Nevin Dağlı,,ve çok sayıda davetli yer aldı.