Yeşil siyah atkılarla salonu dolduran 7.ve 8.sınıf öğrencileri teknik ekip ve futbolcuları görmekten büyük mutluluk duydu. Onlarla sohbet edip fotoğraf çektiren öğrenciler, sorularla Türkiye Kupası  ve Süper Kupayı kazanmış bir takımdan öğrendikleri çok şeyin olduğunu belirttiler. Ayrıca takımın şu anki durumundan kurtulup ligi en iyi yerde bitireceğine dair inançlarını yaptıkları tezahüratlarla dile getirdiler.

Okul Müdürü Cafer TETİK; ”Davetimizi kırmayıp bizleri onurlandıran Akhisarspor Teknik ekibi ve futbolcularına öncelikle teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi ülkemizin Süper Ligi’nde mücadele veren şehrimizin takımını desteklemenin mutluluğu ve gurur içindeler. Burada bir gün kendilerinin de forma giyebilecek olmanın hayali onları spora daha da motive ediyor. Takımımızın teknik sorumlusu Cem KAVÇAK’ın da bir Akhisarlı olarak takımımızın başında olması da bu konuda çok iyi bir örnek teşkil ediyor.”  dedi.

Programın sonunda Okul-Aile Birliği Başkanı Hakan ÇALIŞKAN, Karabulutspor’da bir zamanlar forma giymiş olan Teknik Sorumlu Cem KAVÇAK ve Yönetim Kurulu üyesi Mutlu ÖZDEMİR’e Karabulutspor forması hediye etti. Akhisarspor Yönetim Kurulu üyesi Mutlu ÖZDEMİR böyle bir programa davet edilmekten ve öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade edip Okul Müdürü Cafer TETİK’e Sokol CİKALLESHİ’nin 37 numaralı formasını hediye etti.Program,takım kaptanı Bilal KISA’nın sahne şovu ve öğrencilere forma imzalamasıyla son buldu.