Akhisar Belediyesi ve sponsorların katkılarıyla düzenlenen, Şef Rengül Yazgan Altay yönetiminde ve Asuman Yürekli’nin sunuculuğunu yaptığı Türk Sanat Müziği koro konseri iki bölümden oluştu. Türk Sanat Müziği koro konserinin birinci bölümünde 12, ikinci bölümde 12 toplam 24 eser yer aldı. 

Türk Sanat Müziği Korosu Konseri 26 koro üyesi 10 saz ekibinden oluşan konser ekibi yaklaşık 2.5 saat boyuncu dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Türk Sanat Müziği Korosu Konserinin ilk bölümü Koronun seslendirdiği "Segah Peşrev",  "Olmaz İlaç Sine-i  Sad" eserleriyle başladı. Solist: Mehmet Gürmen "Dönülmez Akşamın Ufkundayız", Solist Ercan Camcı:  Ben Bir Küçük Cezveyim,  Koronun seslendirdiği "Açılır Gonca Gül" eserleriyle konser devam etti. Solist: Pınar S. Hepolgun "Güller ve Dudaklar", Koro  “Arabaya Taş Koydum” Solist: Hülya Onar, "Ölürsem Yazıktır" devam eden gecede Kürdilihicazker eser olan ve Akhisarlı Dr. Ahmet Dereli’nin bestesi olan “Adın Sevda mı” parçasını Şef Rengül Altay Yazgan ve “Buzda Sıcaktır”ı  Solist Uğur Can Zambak seslendirdi.  Koronun  seslendirdiği " Karşyaka’da İzmir’in Gülü" adlı parçanın ardından konserde gecenin konuk sanatçısı olan İzmir TRT sanatçısı Şenay Yıldırım’ın seslendirdiği birbirinden değerli parçalardan sonra ilk bölüm sona erdi.

 Konserinin ikinci bölümü Koronun seslendirdiği "Yanık Ömer", “Çeçen Kızı”, Solist: Yusuf Işık “Batan Güneş Kana Benziyor”,  Koro “ Çayır İnce Biçemedim”, Solist :Haluk Üngün “Yanakların Çiçektir” , Koro “Gemim Gidiyor Baştan”  Solist : Nagihan Ertem Özkara “Enginde Yavaş Yavaş”, Koro  “Yollarına Gül Döktüm”  Solist : Ahmet Duman “Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım”, Koro Leyla Bir Özge Candır”, Solist Gülşen Karaca “Dertliyim Ruhuma” son olarak Koro Çile Bülbülüm” parçasını ile konser sona erdi.   Gecenin sonunda ASDER Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap, Şef Rengül Yazgan Altay, Sunucu Asuman Yürekli ve İzmir TRT sanatçısı Şenay Yıldırım’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Gece konsere sponsor olan firmalara teşekkür konuşması ile son buldu. Konsere Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisarlı Dr. Ahmet Dereli ve müziksever Akhisarlılar katıldı.

ASDER’in düzenlediği Türk Sanat Müziği Korosu Konserinde Salonunun düzenlemesini Sevilay Organizasyon hazırlarken Koroda Ahmet Duman, Asiye Meral Ertem, Cafer Gündüz, Canan Gülver, Cemail Doğru, Dilek Canerli Gürer, Ercan Camcı,  Fikri Altan, Gülşen Karaca, Haluk Üngün, Hayal Turan, Hülya Onar, Mehmet Girginer, Mehmet Gürmen, Nagihan Ertem Özkara, Pınar S. Hepolgun,  Salim Gümüş, Sebahat Palavuz, Serdar Durmuş, Sevil Hepolgun, Sıdıka Yuca, Solmaz Şenay Gümüş, Uğurcan Zambak, Yusuf Işık, Zühre Ayça Çelebi ve Züleyha Atan yer aldı. Sazlarda ise kanunda Taner Gülfidan, Hakan Ersoydan, kemanda Serdar Pazarcıoğlu, klarnett Mustafa Bekaroğlu, udda Melih Yenilmez,  viyolada Ali Ataç, kemençede Mehmet Yalgın, neyde Mustafa Güçlüdeneç, ritimde Tarık Şekerli ve İsmail Timaç sahne aldı.