Akhisarlı 18 yaşında  lise 3. Sınıf öğrencisi olan Büşragül Çelik “Hayat Melodisi”  isimli ilk kitabının imza günü  düzenlendi.  

Akhisar’da dünyaya gelen ve bedensel engelli olan 18 yaşındaki öğrenci Büşragül Çelik ilk ve orta okulunu Bekir Pehlivanoğlu’nda okuduğu dönemlerde şiir ve kompozisyon yazmaya başladı. Daha sonraki yıllarda okumayı ve yazmayı seven Çelik Akhisar Anadolu Fevzi Keskinoğlu lisesine başladığı dönemlerde kitap yazmayı hedefledi ve hedefine ulaştı.  7. Sınıfa başladığı yıllarda başladığı şiir ve kompozisyon yazılarına ara vermeden devam etti ve lise 3. Sınıfta bu hayalini gerçekleştirdi. Popillon yayın evinde basılan kitaplarını Akhisar  Bedensel ve zihinsel Engelliler derneğinde düzenlenen imza gününde kitaplarını okuyucuları ile buluşturdu. Kitap okumayı ve yazmayı sevdiğini belirten Büşragül imza gününde duygularını şöyle dile getirdi. 

''Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle değerli vaktinizi ayırıp bugün beni burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün burada “Hayat Melodisi” isimli kitabımın imza söyleşi günü için toplanmış bulunuyoruz ve bugün bunun mutluluğunu yaşamaktayım. ilk kitabımın ilk imza günüm ve söyleşim ve bu söyleşimi sizlerin arasında sizlerle yapmak isteyişimin sebebi bu heyecanı ve mutluluğu sizlerle paylaşmak istememdir. Hepiniz benim için çok değerlisiniz.. Burada olmamıza neden olan ve bizi bir araya getiren “Hayat Melodisi”  isimli ilk kitabımın adını “neden hayat melodisi” diye sorarsanız,  ben   kitap okumayı ve yazmayı seven lise öğrencisiyim. Çocukluğumdan beri yazdığım yaşanmış bazı gerçekleri ve duyguları , bu kitap ta kısaca dile getirim.  Kitabın arkasına da yazmış olduğum “ Hayat melodi gibidir. Bestesi vardır, notaları vardır. Bestecisi hayattır. Notaları ise yaşamın koşullarıdır...Hayat seni nasıl yönlendirirse öyle çalarsın notaları. Notalar seni nasıl sürüklerse öyle yaşarsın hayatı” dizelerinden yola çıkarak koyduğumu belirtmek isterim. İnsanın en yakın yerine göre dostu arkadaşı olan yazmak ve okumak olduğunu da buradan belirtmek isterim.  Ayrıca bu kitabı yazmamda, basımında ve bugünü yaşamamda emeği geçen başta ailem olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. 

Akhisar Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de oynamış olduğu çeşitli yöresel  oyunları ile daha da mutluluk yarattı. Akhisar  Bedensel ve zihinsel Engelliler derneğinde düzenlenen Büşragül Çelik’in “Hayat Melodisi” adlı kitabının imza gününe Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Askerlik Şubesi Başkanı Murat Say, Chp İlçe Başkanı İsmail Şahin, yönetimi, CHP Kadın kolları Başkanı Sevilay Büyükyazgan, yönetimi, Ak Parti Kadın kolları başkanı Arzu Kokaz ve yönetimi, Anadolu Gençlik Derneği Akhisar şube başkanı Metin Toktaş, Akhisar Balkan Göçmenleri derneği başkanı Tunay Gül, Başkan yardımcısı ve Karabulutspor başkanı Hakan Çalışkan, Akhisar Balıkesirliler Dernek başkan yardımcısı Coşkun Karadaş, Akhisar SarıAhmet Paşa aşevi müdürü Ali Doru, Madeni Sanatkarlar odası başkanı Osman Çakar, Marangozlar odası başkanı Hüseyin Güleç, yapı sanatları esnaf Odası Başkanı Tahir Memişler, Pazarcılar odası Başkanı Mustafa Güral, 8 mart kadın dayanışma derneği adına Yasemin Kasacı,  Akhisar MHP eski ilçe başkanı Ali Çavdar, Mehmet Dedeoğlu, Zeytinli Bahçe  ve Restorant ile  oto Turkay işletmecisi Turkay Girgin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, yönetimi, Akhisar Belediyesi Halkoyunları eğitmenleri Perihan Deniz, Meve Deniz Gençtürk,  ABZED Dernek başkanı Cem Bayrak, yönetimi, Kethüda mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Sevimler, Bekirler Mahallesi muhtarı Fuat Kabayel,  Akhisarlı Yazarlar Ahmet Güleç İlhan Koruyucu,  Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Zengintaş, Ney Ustası Yakup Timaç, Engelliler Ünal Kuruyemişleri işletmecisi Ünal Minareci, Kardeşler şekerlemeden Yalçın Çalışkan, kitabın çıkmasında gönüllü destek sağlalan  Sabriye Ünsal Yaprak,  Özel Ege İlgi Rehabilitasyon Merkezi   kurucusu Semih Hızlı, Büşragülün ilk okul ve lise öğretmenlerinin yanı sıra Akhisar Anadolu imam Hatip lisei diriliş gençliği üyeleri ve sevenleri ile ailesi katıldı.
E.Ç