Akhisar’ın Gebeçınar,  köyünde dünyaya gelen,  lise çağlarında  İstanbul’a göç eden  kendisini  “Akhisar Sevdalısı” olarak tanıtan, Mali Müşavir ve amatör olarak  Yağlı Boya resim yapmaya başlayan  Rıza Beyazduman, Akhisar, belde ve köylerinde çektiği tarihi evlerin yağlı boya tablolarını yaptı. Beyazduman 3. Kişisel yağlı boya  sergisini 20 Aralık tarihinde  İstanbul İ.S.M.M.O. Sergi Salonunda açıyor. 

Akhisarlı dostlarına ziyaret etmeye ve  Akhisar tarihi evlerinin yağlı boya tablolarının  bulunduğu 3. Kişisel sergisi davetiyelerini dağıtmak için gelen  Rıza Beyazduman, “ Akhisar Orta Okul ve Lise 1 de  resim öğretmenlerim Sevim Serdaroğlu ve İbrahim Çallı’nın öğrencisi olan Hüseyin Azan bana yağlı boya resim aşkını aşıladılar. Bur taraftan eğitimi sürdürürken  resim yapmaya başladım. 2004 yılından itibaren de Güzel Sanatlar desen kurslarına başladım. Türk ve Azeri hocalardan yağlı boya dersleri aldım. Resim yapmaya başladığım tarihin üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen ünlü ressam  Faruk Öz atölyesinde çalışmalara devam etmekteyim. İlk sergimi 2010 yılında, 2. Sini  2011 yılında Akhisar Sevgi Çocukları Derneği yararına  İstanbul’da açtım.

3. Sergimi de  Akhisar Sevdalısı olarak  Akhisar’ın  tarihi evlerinin bulunduğu  35  tablomu 20-28 aralık tarihlerinde yine İstanbul’da üyesi olduğum İstanbul Serbest Muhasebeciler, Mali Müşavirler Odası  Sergi balonunda açıyorum. Akhisar Sevdalısı olarak ta 2015 yılı içersin de bahar aylarında Çağlak Festivali programı içinde  daha genişletilmiş “Akhisar Tarihi Evleri” sergisini açmayı planlıyorum” dedi.