TRT sanatçısı Göksenin Çakmak’ın sunuculuğunu yaptığı, TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ yönetiminde TRT sazları eşliğinde, Akhisar Belediyesi, Ahmet Dutlulu, Köfteci Ramiz ve Kilogram katkılarıyla Akhisar Musiki Derneğinin Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içindeki Belediye Sinema salonunda düzenlediği Türk Sanat Müziği (TSM) Bahara Merhaba konseri izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.  Yaklaşık 3 saat süren muhteşem TSM Bahara Merhaba Koro Konseri iki bölümden oluştu. Konseri birinci bölümü 17 eser, ikinci bölümü 18 eser, toplam 35 eseri koro ve solistler seslendirirken müzikseverler müziğe doydular.

Akhisarlıların unutamayacağı bir müzik ziyafeti çektiği TSM konseri Gecesine Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Köfteci Ramiz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar ve Akhisarlı müzik severler katıldı. 

Akhisar Musiki Derneği TSM Koro Konseri birinci bölüm 17 eserden oluştu. Koronun seslendirdiği “Senden Bilirim”, “Hicranın oku Sinemi Deler” ve “Menekşe Kolulu Yarim” şarkısıyla konser başladı. Akhisar Musiki Derneği Onursal ve Dernek Başkanı Erdoğan Çatılı’nın “Bu Hazan Yine”, Solist Sedat Tetiker “ Hadi Ben Öfkemi Yene”, Solist Rahmi Zağlı “Talihin Elinden Oyuncak Oldum” seslendirdiği şarkılardan sonra Koronun seslendirdiği “Kaleden Top Atarlar” eseriyle konser devam etti. Solist Burhan Kahraman “Hatıran Yeter”, Solist Çağla Kocabaş “Haram Geceler”, Solist Selahattin Velestin “Sen Sevdamısın Yalan Dolan” ve solist Kenan Çeneli’nin seslendirdiği “ Ne Aşk Kaldı, Ne De İz” eserlerini seslendirdiler. Solist Hacer Şen “ Gönlümde Açmadan”, solist Fatma Kırlı Kavçak “Kalbimde Gizli Bir” eserlerinden sonra koronun seslendirdiği “Pencerenin Perdesini” okudular. Solist Onur Sal “Karadeniz eserini okudu. Solist Özüm Gençay “Belalım”, Ayşe nur Turgut “Sevda Sevda” ve koronun okuduğu “Hayat Ne Güzel” eseriyle birinci bölüm sona erdi.

Furkan Erturan’ın Ezan okumasıyla başlayan TSM Koro Konserin ikinci bölümü 18 eserden oluştu. Koronun seslendirdiği “İstanbul’da Boğaz İçinde”, “Yeşil Gözlerini Ufkuma Gerdim” ve “Erkilet Gazeli” ile konser devam etti. Solist Ali Rıza Sakman “Ne Dert Ne Hüzün”, “ Solist Mesut Gökbak “Mihrabım Diyerek”, TRT sanatçısı Göksenin Çakmak, “Ne Zaman Geleceksin” eserini okudu. Solistler Cemile Öşme ile Meltem Beşirik “Sevmekten Kim Usanır”, Solist Dilek Kolatan “Bir Bakış Baktın”, Solist Aynur Ormancı İşler “Şu Göğsüm Yırtılır” ve Köfteci Ramiz Yalçın Taşkınlar sahneye davet edildi ve Yalçın Taşkınlar “Var mı Hacet Söyleyin” eserini okudu. Solist Serkan Sır “ Şikayetim Var”,  Keyfi Sefa dergisinin 21. sayısında kapak olan TSM Solisti Damla Günay “Kemancı Başımın Tacı”, Solist Safiye Pome “ Ah İstanbul”, Solist Canan Kuzulu “Eller Günahkar” ve koronun seslendirdiği “Anla artık” eseriyle konser devam etti. Solist Sıla Yöneyci “Hasret Rüzgarları”, Konser Berk Kavçak’ın  seslendirdiği “Tekirdağ’ın Üzümü” şarkısından sonra Koronun okuduğu “Vay Sürlemi” eseriyle konser sona erdi.

Gecenin sonunda Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin, TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ’a çiçek verdiler.