Derginin editör biriminden yapılan açıklamada; “Sevgili okuyucularımız öncelikle “İstanbul'da yaşanan patlama sonucu insanların yaşamını kaybetmesi ve yaralanması haberi bizleri son derece kederlendirdi. Bu acımasız terör, terörün her türüne karşı en keskin şekilde mücadele edilmesinin gerekliliğini bir daha onaylıyor. Yaşanmış facia ile ilişkin yaşamını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, tüm halkımıza kendi adımıza derin üzüntü ile taziyelerimi iletiyor, yaralananlara acil şifa  ölenlere Allahtan rahmet diliyoruz.

Her sayı olduğu gibi yine çok renkli bir içerik ile sizlere birlikteyiz. Siz okuyucularımıza farklı şeyler sunabilmek adında elimizden geldiğince itinalı çalışıyoruz.Bizi  işimizi gerçekten sevdiğimiz ve Akhisar halkına  saygı duyduğumuz için en güzelini sunmaya gayret ediyoruz.

Bu sayımızda yine çok renkli konuklarımız var. İletişim Psikolojisi Uzmanı çok değerli yazar Doğan Cüceloğlu  ile Aydın  ilçesinde çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Akhisarlı  Avukat,Yazar ,Tv programcısı ve dizi oyuncusu değerli Bahadır Yenişehirlioğlu bu sayımızda konuğumuz oldu. Trt  sanatçısı Gökhan Sezer,Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner,Genç inşaat mühendisi Bahadır Akçalı  ile de çok güzel söyleşiler gerçekleştirdik.Mübarek Ramazan ayı içerisinde olduğumuzdan dolayı katıldığımız tüm iftarların detaylarını sizlere aktarmaya çalıştık. Gerçekten çok dolu dolu bir sayı ile sizler ile birlikteyiz.8.sayımızda bizleri kırmayıp yoğun iş temposunda zaman ayıran tüm konuklarımıza huzurlarında bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca reklamları ile dergimizi destekleyen Akhisar esnafımıza da  teşekkürü bir borç biliyoruz. 9.sayımızda farklı konu ve konuklar ile görüşmek dileğiyle…

Akhisar Life ailesi olarak, “Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” Denildi.