Konserin birinci bölümünde sırasıyla “Gitti Canımın Cananı”, “Kekelik Dağlarda”, Eda Sabırcan’ın seslendirdiği “Gesi Bağları”, “Gide Gide Bir Söğüde Dayandım”, Rahmin Özdamar’ın seslendirdiği “Mevlam Gör Diyerek İki Göz Vermiş”, “Suya Gider Allı Gelin Has Gelin”, “Ben Bu Yarimden Ayrı Düşeli”, Cüneyt Ulugün’ün seslendirdiği Çayır Çimen Geze Geze”, “Kahpe Felek Sana Nettim Neyledim”, “Serap Aşar’ınseslendirdiği Masa Üstünde Testi”, “Altın Yüzüğüm Kırıldı”, “Bahar Camkıran’ın seslendirdiği Merdo” ve son olarak koronun seslendirdiği “Mektebin Bacarı” şarkısı yer aldı.

Programın ikinci bölümünde yine sırasıyla, “Ercan Yaren’in seslendirdiği Haydar Haydar”, “Daha Senden Gayri Gayri Aşk Mı Yoktur”, “Asil Deniz’in seslendirdiği U.H. Çayın Ortasında – Yüce Dağ Başına Canan Kar Yağmış Gibi”, “Elif Dedim Be Dedim”, Nurdan Muştu’nun seslendirdiği Ay Saçı Burma”, “Şu karşı ki dağda kar var duman yok”, “Mert Şen’in seslendirdiği Hey gidi karadeniz”, “Damla Günay’ın seslendirdiği Gurbette Ömrüm Geçecek”, “Şu dağların Yükseğine Eserler”, “Gülnur Ertaylan’ın seslendirdiği Gönül Dağı” ardından koronun seslendirdiği “Tarama yar tarama, Adana köprü başı, Büyük cevizin dibi, Ahlatın başındayım ve Ay akşamdan ışıktır” halayları ile program son buldu.

Konserde korist olarak Aslı Koç, Asil Deniz Yıldız, Aysel Halis, Bahar Camkıran, Çilem Gökhan Demir, Damla Günay, Eda Sabırcan, Esra Ulugün, Gülnur Ertaylan, Merve İbaş, Nazlı Koç, Necla Alacan, Nurdan Muştu, Seda Bozdağ, Sema Yaren, Selma Çapantakım, Serap Aşar, Sibel Zekiye Yeğin, Sultan Çeviker, Yasemin Savaş, Yıldız Seyrek, Ahmet Bozkurt, Ali Bayram, Ali Sagınç, Berkay Balkaya, Cüneyt Ulugün, Faruk Türkaydın, Gökhan Bengi, Hakan Dikilikaya, Hasan Kızıltaş, Mert Şen, Rahmi Özdamar, Suat Efe ve Uğur Leylek yer aldı.

Bağlamalarda Yiğit Aktaş, İbrahim Burhan ve Tugay Ayaz, Kabak Kemane ve Cura’da Mustafa Kılınç, Tar ve Divan Bağlama’da Ercan Yaren, Ney’de Umut Fitil, Bas Gitar’da Recep Aker ve Ritimlerde Muhammet Altuntaş ve Gökhan Mert Erol yer aldı.

Program sonunda konuşan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; çok güzel ve eğlenceli bir konser izledik. Hem ruhumuzun hem de kulaklarımızın pası silindi. Türkülerimizi belediye koromuzdan dinlemek bizleri hem sevindirdi, hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. İlk konser olmasına rağmen çok başarılı ve çok güzeldi. Herkesin emeklerine sağlık, çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha güzel ve çok daha keyifli konserlerde hep beraber oluruz. Gelen herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Başkan Dutlulu, koro şefi Ozan Demir’e günün anısına çiçek takdim etti.
 













l