Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi  başkanı, Eski belediye başkanı Hüsnü Kahraman’ın, yapımı yarım kalan, Bakanlık tarafından  yapılması için Belediye Meclisinden karar çıkan   Akhisar Arena  stadın adının  “Akhisar Zeytin Arena” olması için yaptığı açıklamaya Ticaret ve Sanayi  Odası, Ticaret Borsası ve Ziraat Odası başkanlarından  destek geldi.

Akhisar Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Alper  Ahlat, Hüsnü Kahraman’ın  konu hakkında açıklamasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Akhisar Belediyespor’umuz ile  Zeytin ve Zeytinyağımız  Akhisar’ımızın  adını ilk plana çıkarıyor. Başkan Hüsnü Kahraman’ın bu görüşüne hiç kimsenin karşı çıkacağını tahmin etmiyorum. Zeytin deyince  15 milyon  ürün veren ağacı ve arsa satışlarına başlanan  Türkiye’de ilk defa, açılacak olan Zeytin, Zeytinyağı ve Türevleri  İhtisas Organize Sanayi Bölgesi şehrimizde kuruldu. TÜRFAD  başkanımızın önerisinin yanındayız.” Dedi.

Akhisar Ziraat Odası  başkanı Ahmet Akboğa, “Türkiye’de en fazla  Zeytin ağacının bulunduğu Akhisar’ımızda  Zeytinin adının her yerde olması bizlere  mutluluk verir. Tüm Akhisarlılar gibi, zeytincilikle uğraşan  çiftçilerimizde  bu öneriyi ve “AKHİSAR ZEYTİN ARENA” adını alkışlayacaklardır.” Dedi.

Seyahatte olduğu için görüşme imkanı bulamadığımız Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Abdurrahman  Yılmaz  yerine görüşüne başvurduğumuz  Meclis Başkanı  Şenol Ürküp,  olumlu bir öneri olduğunu belirterek, “Yönetim Kurulu başkanımız  Akhisar dışında, yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin de olumlu bakacağına inandığımız bu öneriyi  görüşerek  daha net ve geniş bir  açıklamayı  yönetim kurulu başkanımız yapabilir.” Dedi.