Akhisarpress.com - Akhisar’ın 7 Belediye Başkan merhum Nuri Giyik, Emekli Albay Nabi Arıcan, Hüsnü Kahraman, Bülent Ciğeroğlu, Ahmet Dutlulu, Erdoğan Kanburoğlu ve Salih Hızlı’nın görev yaptığı yıllarda Belediye Zabıtasında görevli, renkli bir kişiliğe sahip, çok sevilen Eşref Yücetürk’ün ani ölümü Akhisarlılar üzdü.

Belediye’de Gelirler Müdürlüğünde çalışan tek evladı Mehmet Yücetürk’ün babası olan “Zabıta Eşref” lakaplı 66 yaşındaki Eşref Yücetürk kalp krizinden ani ölümü tüm dostlarını ve sevenlerini cenaze töreninde bir araya getirdi. Akhisarspor’un bir amigosu gibi hiçbir maçını kaçırmayan Eşref Yücetürk’ün cenaze töreninde eski belediye başkanları Hüsnü Kahraman, Ahmet Dutlulu, görevdeki belediye başkan vekilleri Ömer İşçi, Latif Çakmak, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, eski Akhisarspor ‘un bazı yöneticileri ve futbolcuları, dostları ve yüzlerce Akhisarlı katıldı. Yeni Gülruh Camiinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Eşref Yücetürk’ün Şehir mezarlığında toprağa verildi.

Eşref Yücetürk 1079 yılında Başladığı Akhisar Belediyesi Zabıta memurluğunda 25 yıl görev yapıp, 2004 yılında emekli olmuştu.