Akhisar’da yeni yazarlığa başlayıp ilk kitabını çıkaran Bedensel Engelli  lise öğrencisi Büşragül Çelik’i  Vizyontürk  program yapımcısı  Fatoş Kadıoğlu  ziyaret etti. 

Akhisar Balıkesirliler derneğini, Akhisar’da  bulunan dostları ve Akhisar Balıkesirliler eski dernek başkanı ve şuan dernek başkan yardımcısı olan  Coşkun Karadaş’ı ziyarete gelen her hafta  Cumartesi akşamları   yayınlanan ve Türkiye’nin dört bir yanından Yörük kültürünü yayınlayan  Yörük Kızı Fatoş Kadıoğlu  ve eşi Mürsel Kadıoğlu Akhisar’daki dostlarını ziyarete geldi Bu ziyaretler esnasında Akhisar’dan engelli lise öğrencisi Büşragül’ün kitap çıkardığının bilgisini alan Yörük kızı Fatoş Kadıoğlu Akhisar Bedensel  Zihinsel Engelliler derneğinde bulunan Büşra gül Çelik’i ziyaret etme kararı aldı. Yapmış olduğu programlarla ve Yörüklerin gelenek, görenek ve kültürlerini dünya ile paylaşmayı saylayan ve her programda söylediği türküler ile gönülleri coşturan Fatoş Kadıoğlu,   eşi Mürsel Kadıoğlu, eski Balıkesirliler dernek başkanı olan ve şuan başkan yardımcısı  görevinde bulunan Coşkun Karadaş, yönetim kurulu Mevlüt Mercan, eşi,  dernek Üyesi Mücahit   Göde, eşi ile birlikte İlhan Ayverdi halk konağında buluna n ABZED Derneğine gelerek ziyaret ettiler. Fatoş Kadıoğlu Büşragül Çelik’i kendi programına davet eden Kadıoğlu “Sizi  göstermiş olduğunuz bu başarıdan  dolayı canı gönülden kutluyorum  ve tebrik ediyorum. Bu başarınızı bende Ekranlardan tüm Türkiye duyurmak adına sizleri  programıma davet ederek ekranda kendi yazdığınız şiirlerinizden okumanızı istiyorum . İnşallah önümüzdeki günlerde bu isteğimizi kırmayıp bizlerin konuğu olacağınızı ümit ediyorum” dedi. 

Genç yazarı  Büşragül Çelik’ ise “ Sizlere yapmış olduğunuz ziyaret  nedeni ile teşekkür ederim ben de sizlere yapmış olduğunuz programdan dolayı kutlar başarılar dilerim . Bu benim ilk kitabım okumayı ve yazmayı seviyorum inşallah bir yetişkin gurubu ve birde çocuk grubuna kitap yazmaya devam ediyorum. Tüm okuyucularıma gösterdikleri ,ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum Kitabımı almak ve okumak isteyen dernekte bulabiliyor. Sizlerin  daveti nedeni ile inşallah programınıza katılacağım ” dedi. Daha sonra genç Yazar Büşragül Çelik Program Yapımcısı ve Türk Halk Müziği sanatçısı olan Fatoş Kadıoğlu’na kitabını imzalayıp hediye etti.  E.Ç.