Akhisar’ın Atatürk Mahallesinde yollar bozuk olması nedeni ile mahalledeki bayanlar yolu kapattı. Yıllardan beri yolların yapılmadığından şikayetçi olan mahalle sakinleri, çöp tenekeleri ve kalaslar ile yolu trafiğe kapattı.

Akhisar Atatürk Mahallesi 541ve 538 sokak yolunun yıllardan beridir yapılmadığından yakınan bayan mahalle sakinleri, “Kendimizi Buraya siper edeceğiz, kimse bu yolları yapmadan gelip oy istemesin” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Araçların yoldan geçerken çıkardığı tozun korkusu ile ne dışarıya nede balkona çıkamadıklarını söyleyen mahalle sakini Fatma Geçer, “Tozdan dolayı ne balkona çıkabiliyoruz ne çamaşır asabiliyoruz, pencereyi bile açamıyoruz. Buraya kadar ki bütün yolları yıllar önce yaptılar, neden burayı yapmıyorlar, onu sormak istiyoruz. Biz Türk vatandaşı değimliyiz? Mahallede yaşlı, hamile çoluk çocuk bir sürü insan var. Akşama kadar evin içerisinde boğuluyoruz. Ama artık yeter, kendimizi buraya siper ediyoruz.  Arabaların buradan geçmesine izin vermeyeceğiz. Başbakan bile gelse yol vermeyeceğiz. Bu yollar yapılmadan da kimse gelip bizden oy istemesin. Burası dağ başı değil.” Diyerek tepkisini ifade etti.