Mustafa ÖZDEMİR - Akhisarpress.com

 

Akhisar Ticaret Borsası Ramazan Ayı münasebeti ile bu yıl Akhisar’da sivil toplum kuruluşları arasında ilk iftar yemeğini veren oldu. 


Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantta verilen iftar yemeğine, AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören ve Özgür Özel, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı,Başkan Yardımcısı Ömer İşçi,Ticaret Borsası Başkanı Emin Demirci,Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit,yönetim kurulu üyeleri,CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri,MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, yönetim kurulu üyeleri,Dernek,Esnaf, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri,Belde Belediye Başkanları, Muhtarlar ve Kahire'den Akhisar'a Hatim ve Teravih için gelen İmam Muhammed Abdulvehhab  ve çok sayıda davetli katıldı.


İftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Ticaret Borsası Başkanı Emin Demirci; “Bu sene zeytin piyasası anlamında durgun bir sezon oldu. Zeytinimiz çok iyi ancak pazarımız yok, bu konuya bir an önce çözüm ve çözümler bulmalıyız. Önceleri herkes tek başına zeytinini pazarlıyordu, şuan Ticaret Borsası çatısı altında toplandık. Bu sene Rusya’da Pazar arayışımız sürüyor. İftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Hayırlı ramazanlar” dedi.