Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesinin 3. sünü düzenlediği “İnsanlar Yaşarken anılmalıdır.” Gecesi düzenlendi.

1970-1984 yılları arasında Akhisarspor’da futbol oynamış 60 futbolcuya, Akhisarspor’un  3. Profesyonel lige alındığı sezonda Futbol Federasyonu Başkanlığı yapan  Kemal Ulusu’ya, Akhisar’lı eski Tenis Federasyonu  Başkanı Azmi Kumova’ya, Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na, Akhisarspor’da futbol oynamış İstanbul Büyükşehir Teknik Direktörü Cihat  Aslan’a, Akhisar Belediyespor’da ilk defa Milli takıma seçilen Bilal Kısa ve Uğur Demirok’a, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı  İsmail Aydın’a, gözlemci Akif Uğurdur’a, Eski hakem  Ezel Meral’a, Türkiye liglerinde görev yapan hakemler Yunus Yıldırım, Koray Gençerler, Çağatay Şahan, Volkan Narinç ve Murat Türker’e, Akhisarspor’da  başkanlık yapmış, Ali Pehlivanoğlu, Refik Bıçakçı, Mümin Uçkun, Doğan Tufan, İsa Akkaynak, Sadettin Özar, Mustafa Kurt’a Akhisar’lı olan 9  Eylül üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Füzün’e, Eğitime Katkı veren Ramiz Gıda LTD.ŞTİ.’ne  ödülleri   TÜRFAD Akhisar şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Konuk olarak gelenler tarafından alkışlar arasında verildi.

Hüsnü Kahraman Kültür Parkında bulunan Gölet Büyük Salonda  yapılan 3. İnsanlar Yaşarken Anılmalıdır töreni, Mesut Yapıcıoğlu ve orkestrasının konseri ile başladı. 300 yakın davetlinin yerlerini almasından sonra TÜRFAD Şube başkanı Hüsnü Kahraman’ın açış konuşmasından sonra,  TÜRFAD Genel Başkanı  Yılmaz Tokatlı’nın  mesajını  TÜRFAD  Genel Sekreteri Arslan Aydoğdu  okudu. Akhisarlı olan  9 Eylül  Rektörü Mehmet Füzün ile Pehlivanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim kurulu başkanı ali Pehlivanoğlu ve eski Federasyon Başkanı Kemal Ulusu ödüllerini alırlarken yaptıkları duygusal ve Akhisar Belediyespor’un başarılarını dile getirdikleri  konuşmaları  geceye katılanlar tarafından alkışlandılar.

Ödüllerin dağıtımından sonra geceye katılanlar  Mesut Yapılcıoğlu müzik ekibinin şarkıları ile coşarlarken, özellikle yıllar önce Akhisarspor forması altında futbol oynamış yurdun dört köşesinden gelenlerin bir birleri kucaklaşmaları ve sohbetleri geç saatlere kadar devam etti.