Türkiye Futbol adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi’nin, “İNSANLAR YAŞARKEN ANILMALIDIR” terenin  18. Si Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapıldı TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Veraskala, Türkiye  Futbol  Antrenörleri Derneği Başkanı Dr. Şahan Acarbay, TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter ve Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş’ın konuşmaları  başlayan gecede,  13 kategoride  özel hazırlanmış 50  şilt ve başarı belgeleri verildi. Geceye  Manisa TÜRFAD Şubesi Başkanı  Necmi Temizel, Akhisar TÜRFAD Şube başkanı Hüsnü Kahraman ve yönecileri İzmirli  dostlarını yalnız bırakmadılar.

13 kategoride  dağıtılan ödüller  “ONUR ÖDÜLÜ” Cengiz Bulut, asan Denizkurdu ve Sema Pektaş’a verildi. “KAMU  YÖNETCİLİĞİ HİZMET ÖDÜLÜ” Halil Tataş, Ali Osman Tatlısu, Celal Olgaç ve Ali İhsan Yeşilçam’a  verildi. “BASIN HİZMET ÖDÜLÜ” Erol Yaraş ve Ömer Dinçer’e, “SPORA HİZMET ÖDÜLÜ” Semra Aksu, Ali Salbaş,  Güner  Kocakanat ve Kemal Seviç’e, “ İZMİR SPORUNA KATKI ÖDÜLÜ” Vedat Şardağ, Sema Akkaya ve Sermet  Yeşilpınar’a, “KULÜP YÖNETİCİLİĞİ ÖDÜLÜ” Ali Bunalp, Sadri İşçimenler, Dr. Salih Mertan, Emin İşletir, Sabri Sevenoğlu, Erdem Meço ve İsmail Bekiroğlu’na,  “SPOR BASIN ÖDÜLÜ” Bahri Okumuş ve Haluk Güney’e, “FUTBOL HAKEM-GÖZLEMCİ ÖDÜLÜ” Mithat Onuk, Sabahattin Bitirim, Mustafa Sami Acuner, Yücel Çağatay  ve Rıfat Kınay’a, “TEKNİK DİREKTÖR ÖDÜLÜ” Celal Bölgen, Ercan Ertemçöz, Rıza Tuyuran ve Şanver Göymen’e, “FUTBOL ÖDÜLÜ” İbrahim  Ayan, Ümit  Aycelep, Sayım Soybayraktar, Ali Güneş, Saim Çınar, Alim Güngör, Ali Decdal ve Cengiz Ural’a, “SPORCU  SAĞLIK ÖDÜLÜ” Prof.Dr. Atalay Arkan ve  Opr.Dr. Tunç Kabaklıoğlu’na, “AMATÖR  SPORA HİZMET ÖDÜLÜ” Bülent Meralbaysal ve Cüneyt Meralbaysal’a,  “ÖZEL BAŞARI-ŞAMPİYONLAN ÖDÜLÜ” Bostanlı Bayan Ragby takımına, İzmirspor U 19 Futbol Takımı ve Göztepe  Erkek Hentbol takımına  törene katılanlarca verildi. Özel şilt ve belge alan  “Yaşarken Anılanlar” kısa görüşlerini ve teşekkürlerini ilettiler. 

TÜRFAD İzmir Şubesi yönetiminin “İNSAN YAŞARKEN ANILMALIDIR” 18. Ödül töreni sonunda,  geceye katılanlara kokteyl de bir araya gelerek, eski günleri ve anılarını tazelediler.