Usta gazeteci ve Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat’ın misafiri olarak Akhisar ziyareti gerçekleştirdi. 

Donat’ın Akhisar ziyaretinde kendisine Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç’ta eşlik etti. Önce Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Alhatoğlu Zeytincilik ve Zeytinyağ LTD. ŞTİ’yi ziyaret ederek burada zeytincilik ve zeytinyağı, tarım ve ekonomi konularında bilgi aldı. Ardından EGEA’da öğle yemeğine katılarak Kefayettin Öz’den Akhisar ile ilgili tarihi bilgiler alan Donat’a Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcısı Ömer İşçi, Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, İsmail Keskinoğlu, Akhisar Borsa Yönetim Kurulu üyelerinde içinde bulunduğu kalabalık bir grup eşlik etti. 

Yemek sırasında Yavuz Donat’a Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat tarafından Akhisar Belediyespor forması hediye edildi. 

Donat, Akhisar’dan ayrılmadan önce belediye başkanı Salih Hızlı’yı da makamında ziyaret ederek Akhisar’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 


Akhisar Haber, Press Haber