Akhisar Ensar Vakfı “Gençler, Mısır zindanlarındaki kahramanları selamlamak için sabah namazında toplanıyor.” sloganıyla yola çıkarak Akhisarlı gençleri Pazar günü sabah namazında Merkez Gülruh Camii’nde bir araya getirdi.

Halk büyük ilgi gösterdi

Gençleri bilinçlendirmek ve ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar hakkında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinliğe gençlerin yanı sıra eğitimciler ve halk da ilgi gösterdi. Sabah namazının ardından vakıf binasına geçen kalabalık grup kahvaltı eşliğinde sohbet etti.

Gençler açısında çok anlamlı ve önemli

Program saat 09:30’a kadar sürdü. Gençler etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu gençler açısından çok anlamlı ve faydalı olduğunu söylediler. Akhisar Ensar Vakfı Yetkilileri ise tüm ülke de eş zamanlı olarak gerçekleşen bir etkinliği Akhisar’ımızda da gerçekleştirebilmenin büyük önem arz ettiğini, ancak hedeflerinin bu etkinliği devamlı hale getirerek gelenekselleştirmek olduğunu, bununla ilgili bilgilendirmenin önümüzdeki günlerde yapılacağını bildirdiler.