Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği Cumhuriyetin kuruluşunun 92. Yılı nedeni ile öğretmen evinde aşure dağıttı. Vatandaşların yanı sıra siyasilerinde yoğun ilgi gösterdiği aşure hayrında binlerce  kişiye aşure ikram edildi. 

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Akhisar Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Cihan Küçükaydın, aşurenin bir paylaşma geleneği olduğunu hatırlatarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Küçükaydın konuşmasında Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Temsilciliği olarak Cumhuriyetimizin ilanının 92. yılında vatandaşlarımıza aşure ikram etmek istedik. Ülke olarak gerçekten de çok zorlu zamanlar yaşıyoruz. Diliyoruz ki bu zorlu zamanları da hep birlikte atlatacağız. Ve Cumhuriyetimiz bundan 92 yıl önce kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun silah arkadaşlarını saygı sevgi ve hürmet ile anıyoruz. Aşure hayrımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Akhisar Öğretmen evi bahçesinde gerçekleştirilen Aşure hayrına MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Milletvekili adayları Osman Oktay, Mustafa Uncu, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin CHP Milletvekili adayı Zerrin Mastan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve çok sayıda davetli katıldı.