Türkiye Futbol Adamları Derneği (TURFAD) geçtiğimiz gün yapılan Genel Kurulda seçilen yeni yönetimi ile Akhisar Kaymakamı Kamil Köten Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Beldiyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nu ziyaret etti.


İlk olarak Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nu ziyaret eden Türkiye Futbol Adamları Derneği Başkanı Hüsnü Kahraman, Asbaşkan M. Kemal Şahin, Genel Sekreter Ahmet Akçalı, ve Sayman Faik Kocaöğüt (Kaptan)’ün katıldığı ziyarette Akhisarspor’un geçmişinden ve elde ettiği başarıları konuşuldu.


Akhisarspor’un bu sene Süper Lig’te kalacağına yürekten inandığını dile getiren başarılı çalıştırıcı Hamzaoğlu ziyaretten büyük onur duyduğunu dile getirdi. Tüm şehir olarak destek ve birlik mesajı veren TURFAD Başkanı Hüsnü Kahraman’da Akhisarspor’un şu anda ülkenin gündemine oturduğunu dile getirdi.


Hamza Hamzaoğlu’nun ardından Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ziyaret edildi. Kaymakam Köten ile de uzun süre sohbet eden heyet şehir olarak daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.


TURFAD'ın yeni yönetimi Son olarAkhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Hızlı yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.