Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar şubesinin yeni başkan Nurullah Zağlı ve arkadaşları, devraldıkları  yönetim kurullarının gerçekleştirdiği “İnsanlar Yaşarken Anılmalıdır” toplantılarının devamı olarak, Akhisar’da  hayatlarını sürdüren eski futbolcuları evlerinde tek tek ziyaret ediyorlar.

TÜRFAD Akhisar şubesi  başkan ve arkadaşları geçtiğimiz günlerde ağır bir ameliyat geçiren “Kelle İlami” lakaplı İlhami Sevgi’yi evinde  ziyaretlerinden sonra  bu kez Akhisar’da yaşayan tek sağ futbolcu  efsaneleşmiş “Sağlamcı” lakaplı, felç geçiren 91 yaşındaki Bahattin Karanfil’i Hashoca Mahallesindeki mütevazi evinde ziyaret ettiler.

Şube başkanı Nurullah Zağlı, yönetici arkadaşları Memiş Büyük, İbrahim Arslan, ve Tayfun Ursavaş ve İbrahim Macana’yı Bahattin  Karanfilin 77 yaşındaki eşi  Feride hanım ile  baba ve annesinin her türlü ihtiyacına koşan kızları Nesime Şakrak  kapıda karşıladılar. Kahveler içilirken, 91 yaşında olmasına rağmen adeta doğduğu günden itibaren her şeyi unutmayan Bahattin Karanfil, futbol hayatını hiç eksiksiz anlattı. Zaman zaman  hatıraları anlatırken göz yaşlarını tutamayan Bahattin Karanfil, TÜRFAD’ın düzenlediği  “İnsanlar Yaşarken Anılmalıdır”  davet edildiği gecede aldığı, yattığı yerin hemen başındaki  belgeyi kızına indirtip gösterirken  yine duygulandı. Lig TV deki tüm maçları izleyen Sağlamcı lakaplı Bahattin  Karanfil, Akhisar’ın yeni stadında bir maçı izlemek istediği söyledi. Ziyarete katılanlar özellikle bir gündüz maçına götürmeye söz verdiler. (Haldun Akyüz)