Akhisarpress.com

Akhisar, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Toplum Destekli PolislBüro Amirliği ekiplerince Akhisarlılara Ev, İşyeri, Okul ve Öğrenci güvenliği konulu seminer verildi. Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda, Akhisar Toplum Destekli Polislik Büro Amir Vekili Hebile Turhan tarafından verilen seminer yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Polis Memurları Remzi Köse ve Gizem Diri’nin de katıldığı seminerin ardından soru-cevap şeklinde devam etti.

Toplum Destekli Polislik Büro Amir Vekili Hebile Turhan, Toplum Destekli Polislik hakkında kısaca genel bilgi verdikten sonra, Ev ve işyeri güvenliği, okul ve öğrenci güvenliği ve alınabilecek küçük tedbirler hakkında bilgiler aktardı.

Turhan yaptığı açıklamada “Toplum Destekli Polis olarak amacımız Toplum-polis ilişkilerinin geliştirilmesi, Güvenlik hizmetlerinin toplumun katılım ve desteğini sağlamak suretiyle etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi, Suç ile mücadelenin güçlendirilmesi, Polislik hizmetlerinde toplumun güvenlik memnuniyetinin yükseltilmesidir. Faaliyetlerimiz arasında Okul, ev, iş yeri güvenliği, semt pazarı, sosyal yardım faaliyetleri olarak sıralayabiliriz” dedi.