Akhisarpress.com - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa ziyareti kapsamında Akhisar’ı da ziyaret etti. Helikopter ile Akhisar Şehir Stadına gelen Hisarcıklıoğlu buradan önce Akhisar Ticaret Sanayi Odası sonrasında ise Akhisar Ticaret Borsasını ziyaret etti.

İlk olarak ziyaret ettiği Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasında başkan Abdurrahman Yılmaz, Hisarcıklıoğlu’na kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu konuşmasında, TOBB ile bağlı oda ve borsaların katılımıyla 93 ortaklı kurulan Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş. (BALO) tarafından düzenlenen Anadolu'dan Avrupa'ya ilk özel teşebbüs blok tren seferinin bugün yapıldığını hatırlattı. Hisarcıklıoğlu, BALO projesiyle, özellikle zeytin ve zeytinyağı işi yapanların mallarını Avrupa'ya, karayoluyla aynı sürede yüzde 30 ucuza gönderebileceklerini söyledi.

Akhisar’da son seçimlerde göreve gelen Akhisar Ticaret Sanayi Odası başkanı Abdurrahman Yılmaz ve yönetimi, Akhisar Ticaret Borsası başkanı Alper Alhatoğlu veyönetimini tebrik eden Hisarcıklıoğlu, görevlerini layıkıyla yapacaklarına inandıklarını belirtti.

Hisarcıklıoğlu ziyaretleri sonrasında Akhisar’ın ünlü köftesinden yemek için Hünkar Restaunta düzenlenen akşam yemeğine katıldı.