Türkiye Esnaf ve Sanâtkarlar Konfederasyonu Genel başkanı Bendevi Palandöken’in Manisa ve çevresinde gerçekleştireceği Adaptesk toplantısı ve iftar yemeğine geçmeden önce programı çerçevesinde Akhisar bakkallar ve benzerleri esnaf odası başkanı Zafer Kara’yı ziyaret etti.

Palandöken, Başkan Kara ile birlikte Akhisar esnaflarını dükkanlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu ve sıkıntılarını dinledi.

Yapılan ziyaretler sonucunda Akhisar esnafı hakkında bakkallar odası başkanı Zafer Kara’dan bilgiler alan TESK genel başkanı Bendevi Palandöken’in esnafı geliştirme projesi olarak bilinen Adaptesk (Esnafın yeni gelişmelere ayak uydurma programı) toplantısına ve iftar yemeğine katılmak üzere bakkallar odası başkanı Zafer Kara ile birlikte Manisa Anemon otele hareket etti.

Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara yaptığı açıklamada; “Türkiye esnaf ve sanâtkarlar Konfederasyonu genel başkanı sayın Bendevi Palandöken’in Akhisar bakkallar odasını ziyaret edip istişareler de bulunması ve esnaf ziyareti bizim için çok önemli bir durum. Türkiye esnafının genel başkanının Akhisar bakkallar ve benzerleri esnaf odası ziyareti. Akhisar bakkallar odasının ne seviyeye ulaştığının en açık göstergesidir. Bu münasebet ile Sayın Genel başkanımıza ve Manisa esnaf odaları birliği başkanı sayın hasan Geriter başkanıma teşekkür ederim” dedi.