Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser ve yönetim kurulu üyeleri, TEMAD Akhisar ilçe başkanı Cemil Gündüz ve toplam 20 ilin dernek temsilcileriyle birlikte Soma’da şehit olan maden işçilerinin mezarlarını ve ailelerini ziyaret etti.


TEMAD Genel Başkanının katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Maden Şehitliği, Askeri Şehitlik, Soma Kaymakamlığı, Soma Belediyesi ve Soma’da madende şehit olan işçilerin yakınları ziyaret edildi. 

Konu ile ilgili TEMAD Akhisar ilçe başkanı Cemil Gündüz “Türkiye, tarihindeki en büyük maden facialarından birini yaşıyoruz. Acımız çok büyük,çok üzgünüz, kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatlarını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bir daha Böyle acıların yaşanmaması dileği ile tüm Milletimize baş sağlığı diliyoruz.”dedi.

Daha sonra TEMAD Genel Başkanı Ahmet Keser, Genel Başkan Yardımcısı Tamer Yılmaz, Hukuk Koms. Başkan Mehmet Erkan Akkuş TEMAD Akhisar ilçe başkanlığını ziyaret etti.