Akhisarpress.com - Akhisar Belediyesi, Genç İş Adamları Derneği ve Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği tarafından başlatılan ve her 15 günde bir gerçekleştirilen tecrübe paylaşım programı dünde gerçekleştirildi.

Akhisar'ın önemli markalarından biri olan Köfteci Ramiz ortaklarından Bircan Taşkınlar'ın katıldığı Tecrübe paylaşım programına çok sayıda vatandaş katıldı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nında katıldığı tecrübe paylaşım programının moderatörlüğünü İl Genel Meclis Üyesi Kefayettin Öz yaptı.

1928 yılından bu yana Akhisar Köfteyi Köfteci Ramiz olarak Türkiye ve bütün dünyaya tanıtan başarılı iş adamı tecrübelerini ve anılarını paylaştı. Her işin başı sağlıktır diyen Bircan Taşkınlar, 1999 yılında yakalandığı Akciğer Kanseri hastalığından ve o dönemde atlattığı sıkıntılardan söz etti.

Mesleğin bütün ayrıntılarını Babası Ramiz Taşkınlar (Köfteci Ramiz) 'dan öğrenciğini ifade eden Bircan Taşkınlar, "Biz başarıyı babamın öğrettikleri ve kardeşlerimizin kenetlenmesi ile yakaladık. Şu anda ise bu başarının ödülü olara 25 ilde 119 şubemiz ve Köfteci Ramiz önlüğü altında çalışan 240 çalışanımız var. Keşke elimden daha fazlası gelse ve ben 5000 kişiye istihdam sağlayabilsem" dedi.

Programın sonunda Köfteci Ramiz A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Taşkınlar'a Akhisar Belediye Başkanı Sali Hızlı, Akhisar Genç İş Adamları Derneği Yılmaz Çatalcalı ve Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Sait Yalçın tarafından plaket ve çiçek takdim etti.