Ulucami Mahallesinde bulunan Güplücemevkiinde bulunan yeni yaşam alanı içerisinde bulunan tarihi çeşme açılışı fotoğraf sergisi ile yapıldı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Ulucami Mahalle Muhtarı Selda Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Odaları Başkanları ve vatandaşlar açılışa katıldı.

Tarihi çeşmenin yıllar önce aynı bölgede bulunduğunu belirten Akhisar Belediyesi yetkilileri, tarihi dokuya uygun olarak yeniden inşaa edildi ve Akhisar’a bir yaşam alanı daha kazandırıldığını dile getirdi. Şehrin bir çok noktasında yaşam alanlarını hayata geçirdiklerini ve bu kapsamda bir çok proje bulunduğunu işaret eden Belediye Başkanı Salih Hızlı şunları kaydetti; “şehir içerisinde artan betonlaşma Akhisarlı’ların yaşam alanlarını arttırmak maksadıyla bu tür projeleri çok hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz. Hizmet yaparken halkımızın isteklerini göz önünde bulundurarak planlama yapıyoruz. Yapacağımız projeler öncesi sivil toplum örgütlerinin de öneri ve görüşlerini alarak projeler oluşturuyoruz. Aynı şekilde buradaki yaşam alanımız da bu şekilde ortaya çıkmıştır. Bu projenin hayata geçmesinde özellikle Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.