Lale Lokantasında düzenlenen yemekte spor, medya ilişkisi, fairpley ve Akhisarspor konuşulurken yemek sonrasında en iyi haberlere imza atmak dileğiyle birlikte pasta kesildi. Yemeğe Akhisarspor Taraftarları Derneği kurucu üyesi Hüsnü Erer onur konuğu olarak katılırken, Akhisar Spor taraftarları Derneği yönetimi, Akhisar Gücü Masterler Futbol takımı ve yerel medya mensupları tam kadro katıldı.

Akhisarspor taraftarları Derneği basın sözcüsü İsmail Atar derneğin 10 ocak çalışan gazeteciler günü ve medya çalışanları ile ilgili derneğin görüşlerini basın mensupları ile paylaştı. İsmail Atar okuduğu metinde şu ifadelere yer verdi.

“ Saygıdeğer basın mensupları; Şehirde ve şehir dışında yaşayan Akhisarlının gören gözü, işiten kulağı olan sizler davetimizi kırmayıp geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Akhisarspor Taraftarları derneği olarak 10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş olan basın emekçilerine de Allah’tan rahmet diliyoruz.

Bireyler, doğaları gereği, öncelikle yaşadıkları çevrelerden , ardından da makro düzeyde memleket haberlerinden haberdar olmak isterler. Bu noktada, yaşadıkları şehirdeki olayları merak eden bireyler yerel medya organlarının yaptığı haberlerden faydalanırlar.
Yerel basın olarak yayın yaptığınız bölgede halkın sorunlarına çözüm olabilmek, bireyler arasında olan ilişkilerin olumlu şekilde gelişmesine yardımcı olmak yerel anlamda kamuoyunun oluşmasına katkı sağlamak ve bunun yanı sıra yerel yönetimleri bir anlamda denetleyerek eleştiri yaparak kamu yararına çalışmaktasınız. Yöre halkının bu günü ve geleceği için ne kadar önemli bir görev üstlenmekte olduğunuzu bilmenizi istiyoruz. Yerel basının gelişmesi ve güçlenmesi yerel iletişimi artırmakta, bu iletişim yerel yönetimi etkilemekte bu da yerel demokrasinin, yerel demokratik yönetimin güçlenmesine ve halk tarafından benimsenmesine yardımcı olmaktadır.
Akhisarspor Taraftarları Derneği ve Akhisar Gücü Masterler Fotbol Takımı olarak, her türlü zorluğa rağmen yürütmekte olduğunuz gazetecilik mesleğinde başarılar, sağlık ve esenlikler diliyor, 10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz.”

Yemek sonrası yapılan yemek daveti ve yerel medya hakkında paylaştıkları iyi dilekleri için teşekkür eden Kenan Molla, Taraftarlar Derneği ve Akhisar Gücü Masterler Futbol takımına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Yerel medya adına teşekkür konuşması yapan Süleyman Kollu; “Öncelikle 10 ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile yerel medyayı bir araya getirerek duygu ve düşüncelerinizi paylaşıp iyi dileklerinizi bizlere ilettiğiniz için Akhisar yerel medyası adına teşekkür ediyorum. Akhisarspor taraftarlar Derneği Akhisar Sporumuz ve Akhisarımız için çok önemli bir kazanımdır. Son yıllarda gerek stadyum tribünlerinde, gerekse stadyum dışında sporun tüm güzelliğini kara bir kabus gibi kaplayarak yok etmeye çalışan bir şiddet furyası, holiganizm ve hatta spor terörü maalesef giderek artmaktadır. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu katıldığınız her platformda vurgulayarak bilinçli, samimi, gerçekten spor tutkunu olan bir taraftar bilinci oluşturarak kamuoyuna çok güzel mesajlar veriyorsunuz. Bu mesajlarınızla Akhisar sporumuzun spor kamuoyunca centilmen bir takım, şehrimizin de sporu, sporcuyu ve sportmenliği seven bir spor kenti olarak tanınmasında etkili oluyorsunuz. Bu noktadan hareketle Akhisar Belediye Spor yönetiminin bu gerçekleri göz ardı etmeden, takımının taraftarı adına kurulmuş bir derneğin faaliyetlerine duyarsız kalmaması, daha ciddi ve sorumlu bir tavır takınması gerektiğine inanıyoruz. 
Biz bu güne kadar spor adına ve şehrimizin tanıtımına etki edecek güzel haberleri yapmamıza vesile olduğunuz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.