Akhisarpress.com - Akhisarspor Taraftarlar Derneği, Şehir Stadının revize edilmesi ve maçların Akhisar’da oynanması için 27 Temmuz günü başlattıkları imza kampanyasında, imza sayısının 7 Bini geçtiğini belirtti.

İmza Kampanyasının gerçekleştirildiği öğretmenevi önünde bugün tekrar bir basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Nihat Uz, “27 Temmuz’da basın açıklaması ile yapacağımızı duyurduğumuz ve 29 Temmuz 2013 / Pazartesi günü saat 12:30’da başlattığımız “Fısıldamıyoruz, Haykırıyoruz. Stadyum Meselesi, Memleket Meselesi” mevcut şehir stadımız revize edilsin, Süper Lig maçları Akhisar’da oynansın, takımımızla birlikte, Akhisar ekonomisi, Akhisar esnafı ve işadamları kazansın konu başlıklı imza kampanyamız halkımız tarafından yoğun destek görmüştür. İki buçuk günde (sadece bir noktadan) 7.000 imzayı geçmiş bulunmaktayız. Şu ana kadar yaşadığı şehrin menfaatleri doğrultusunda, kamu yararı ve toplum çıkarı için duyarlılık gösteren ve imza atarak desteğini esirgemeyen halkımıza, sporseverlere Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak teşekkür ediyoruz.

Ayrıca şunu belirtmek isteriz ki; Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak sorumluluk bilinciyle üyemiz olsun veya olmasın futbolla ilgilenen her kesimden taraftarın duygu ve düşüncelerini, beklentilerini, maç günleri yaşadığı zorlukları, şikayetleri veya güzellikleri, ilgili kişi, kurum ya da kuruluşlara uygun biçimde aktarmak, karar vericilerin çözümlerine yardımcı olmaktır.

Her kesimden insanın bildiği gibi şu an Akhisar’da futbolseverlerin tek ve en önemli sorunu, başarısını takdirle karşıladığı takımının Süper Lig maçlarını Akhisar’da seyredemiyor olmasıdır. Türkiye’de Süper Lig’de iç saha maçlarını evinde oynayamayan tek takımız. Mevcut şehir stadımız revize edilsin, Süper Lig maçları Akhisar’da oynansın diye düzenlenen imza kampanyası 02 Ağustos 2013 / Cuma günü saat 19:00’a kadar sürecektir. Takip eden iş gününde imza kampanyası sonucu toplanan imzalar tanzim edilerek Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOGAN’a ve Spor’dan sorumlu Devlet Bakanı Sayın Suat KILIǒa ve ilgili makamlara gönderilecektir. mza kampanyasına katılan herkese tekrar teşekkür ediyoruz. “