8 kız takımının katıldığı müsabakalarda Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi il ikincisi oldu. Akhisar ŞİAL B grubundaki ilk gün ilk maçında Özel Türk Kolejine 3 -1 yenildi. Öğleden sonra oynadığı 2. maçında Akhisar Fen Lisesini 3-1 le geçen Akhisar ŞİAL, ikinci gün Manisa Fen’i 3-1 yenerek grup ikincisi olarak B grubunu tamamladı.

Yarı finalde geçen sene finalde kaybettiği Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini 3-1 ile geçen ŞİAL adını finale yazdırdı. Son gün oynanan final maçında grup maçında 3-1 kaybettiği Özel Türk Kolejine aynı skorla boyun eğen Akhisar ŞİAL Manisa 2.si oldu.

Akhisar ŞİAL genç kızlar kort tenis takım oyuncuları, Asude Şenözlüler, Selin Çümen, Sudenur İşci ve Begüm Yılmaz’dan oluşuyor.

Akhisar ŞİAL Beden Eğitimi öğretmenlerinden Fatih Tunç, 4 sene önce okulumuzda ilk kez açtığımız bu branşta 3. kupamızı almak ve geçen seneki il 2.liğini korumak başarımızın tesadüf olmadığını göstermiştir “Başta derslerinin yanında korta gönül veren emek ve alın teri döken öğrencilerime, bize çalışma imkanı sağlayan ve her zaman destek olan okul idaremize, okulunu bize açıp çalışma imkanı sağlayan Akhisar Farabi MTAL müdürü Ceyhun Fidan’a, sporcularımın ailelerine ve manevi destek olan mesai arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Hedefimiz seneye il birincisi olmaktır” dedi.