AK Parti Manisa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikle, 17 ilçe yöneticisi ile birlikte şehit aileleri ve gazilerin sofralarına konuk oldu. 156 eve giden il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları iftarlarını şehit ve gazi aileleriyle açtı. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Akhisar’da konuk olduğu şehit evinde iftarı açtığı ailelere Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi.

Akhisar'da AK Parti Manisa İl BAŞKANI Berk Mersinlinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve Yönetimi Kadın ve Gençlik kolları Ve Belediye BAşkanı ,Başkan Yardımcılar ve  Meclis üyeleri 30 Şehit ve 3 Gazinin evinde iftarı birlikte açmanın mutluluğunu yaşadılar.Akhisarda Şehit Hüseyin Özcan, Şehit ismail Öz, Şehit Cemil Çelebi, Şehit Ali Mercan, Şehit Mehmet Bilir, Şehit Ilker Yükselmiş, Şehit Kudret Fehmi Toydemir, Şehit Selman Adak, Şehit Cevdet Şahin, Şehit Mustafa Akburak, Şehit Idris Çağır, Şehit Necdi Şentürk, Şehit Ali Bozkurt, Şehit Halil Sami Dinçer, Şehit Hasan Acarkanlı, Şehit Murat Ilerigelen, Şehit Mehmet Dönmez, Şehit Ercan Demirel, Şehit Serdar Kandemir, Şehit Murat Öztürk, Şehit Serdar Denizer, Şehit Ali Aksoy, Şehit Memiş Ziya Dinçer, Şehit Mümin Koca, Şehit Fevzi Kıral ,Şehit Aysun Karalar, Gazi Ömer Kayhan, Gazi Suat Taryan ve Gazi Şahin Kaya evlerinde ziyaret edildi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli şehit ve gazi ailelerin her daim yanında olacaklarını, onları hiç bir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Akhisar’da şehit ailesinin evine konuk olan Başkan Mersinli yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün 17 ilçemizde, il başkan yardımcılarımızla beraber, 17 ilçe başkanımız, 17 ilçe yönetimimiz, gençlik ve kadın kollarımız, vatanı için canını feda eden, kıymetli şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmek için program hazırladık. 2011 yılında şehit olan Pilot Binbaşı Serdar Kandemir şehidimizin ailesiyle beraberiz. Eğer ki biz bugün burada huzur ve güvenli bir şekilde yaşam sürüyorsak, bu bayrağımız, topraklarımız, vatanımız ve bizler için gece gündüz demeden teröre karşı canlarını veren şehitlerimizin, canlarını ortaya koyarak yoğun mücadele veren askerimiz, polisimiz ve güvenlik güçlerimizin, gazilerimizin sayesindedir. Bugün aynı anda Manisa’nın 17 ilçesinde 156 şehit ve gazilerimizin evinde iftar sofrasına konuk olduk. AK Parti teşkilatları olarak, şehitlerimizi, gazilerimizi onların ailelerini hiç bir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.