Türkiye sınırları içinde 135 ayrı merkezde,  Akhisar köftesini “Köfteci Ramiz” markası ile sunan  şirketin kurucuları Birol-Bircan-Birtan ve Bülent Taşkınlar kardeşler, babaları Ramiz  Taşkınların doğdukları  Makedonya’dan gelen  konukları  misafir ettiler.

Bircan Taşkınlar “Köfteci Ramiz-Ramiz Gıda A.Ş. Kültür Hizmeti”  olarak  basımını üstlendikleri, DHA Akhisar Muhabiri Haldun Akyüz’ün hazırladığı “Nostalji Akhisar Fotoğraf Albümü 2015” i kafile ile gelen  Dünya Makedon Kongre Başkanı  Todor Petrov’a hediye etti.

Üsküp ve çevresinden gelen  konuklara 1928 yılından beri  babalarının başlattığı  Ramiz köfte’yi  bir marka yaptıklarını tercüman vasıtası ile  anlatan Bircan Taşkınlar Akhisar sevdalısı olduklarını, Akhisar’ın tarihi ve sosyal hayatı ile bilgiler verdi.

Dünya Makedon Kongre Başkanı Todor Petrov, Dünya Makedon Müslüman Birlik Başkanı İsmail Boyda, Makedonca dil profesörü  Slegena Sahçeva, Akhisar Balkon Göçmenleri Derneği başkanı  Tunay Gül ve büyük çoğunluğu gençlerden oluşan  50  kişilik guruba Ramiz Köfte başta olmak üzere özel hazırlanmış bir menü ikram  edilirken, Makedon konuklar koro halinde  Makedonca  Hoş Geldiniz şarkısını söylediler.