Kuruluşumuzca verilen hizmetlerimizin vatandaşlarımız tarafından tanınırlık ve kullanırlık oranının arttırılması amacıyla özel gün ve bayramlarda hizmet içerikli kampanyalar düzenlenmektedir.
Tüm özel günlerde olduğu gibi 15 Haziran 2014 Babalar Günü’nden önceki 5 gün içersinde postaya verilen kargo, kurye ve küçük paket (Kayıtlı) gönderilerine % 10 “Babalar Günü” indirimi uygulanacaktır.

 Kuruluşumuz ile Karayolları Genel Müdürlüğünce ortak işletilen 17.09.2012 tarihinde hayata geçirilen Hızlı Geçiş Sistemine ait HGS kart ve etiketleri müşterilerimizce tüm PTT işyerlerinden temin edilebileceği gibi otoyol ve köprü girişlerinde 29 ayrı noktada kurulan PTT gişelerinden de temin edilmektedir.

 Müşterilerimizden gelen istek doğrultusunda Aksa Manisa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ile protokol yapılarak Manisa, Turgutlu ve Akhisar daki abonelerin fatura ödemeleri tüm PTT İşyerlerinden yapılabilir konuma getirilmiş 28.12.2012 tarihi itibariyle fatura başına 1 TL bedel ödeyerek tahsilat işlemlerine başlanmıştır.

 Manisa PTT Başmüdürlüğü sorumluluk alanındaki 16 PTT Merkezinde 15 adedinin PTTBank konsepti dahilindeki yenileştirme işlemleri yapılmış olup, 1 adedi de proje aşamasında işlemler yürütülmektedir. Bütün PTT Merkezlerimiz de Pttmatik cihazları mevcut olup, Manisa İl Merkezinde 6 adet Pttmatik cihazı devreye alınmış olup toplam il genelinde 23 adet Pttmatiklerimizle 7/24 hizmet verilmektedir.

 Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) resmi yazışmaların elektronik ortamda mevzuata uygun, uluslararası standartlarda ve teknik olarak güvenli bir sistem olup, yetkilendirilmiş PTT Merkezlerimiz tarafından kayıtlar alınmaya başlanmış kurum, kuruluş ve gerçek kişi müşterilerimizin abone çalışmaları sürmektedir.

 Kuruluşumuzun mevcut posta banka ve lojistik hizmetlerine ilave olarak 2013 yılından itibaren Pttcell markası adı altında mobil iletişim hizmetini insan odaklı hizmet anlayışıyla yüksek kalitede hesaplı şekilde sunmaktadır.

 2010 yılı Ocak ayından itibaren faaliyete geçen Birleşik Posta (Hybrid mail) sistemi dijital ortamda hazırlanarak alıcılarına ulaştırılmak istenen hesap ekstraları, faturalar, bildirimler, broşürler, reklam dokümanları gibi bilgilerin dijital ortamda alınarak alıcı adreslerinin bulunduğu en yakın baskı merkezlerimize iletip baskısının yapılarak zarflanıp alıcılarına en kısa zamanda teslimi sağlanmaktadır.

 Sigorta yeri PTT ile müşterilerimize her türlü sigortacılık hizmetlerini çok sayıda sigorta şirketinin tekliflerinin karşılaştırmalı olarak sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve bütçelerine uygun teklifi seçme fırsatı yaratmaktadır.  Kuruluşumuz yurtdışı varışlı gönderileri alıcılarına belli bir sürede ulaştırılmasını teminen kendi markası olan Türk Paket Ekspres (Turpex) oluşturarak 174 ülke için hazırlanan ücret tarifeleri ile tüm kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.
 Teknolojik gelişmelere ve çağın gereksinimlerine ayak uyduran, vatandaşın hayatını kolaylaştıran birçok projeye imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi dünya çapında hızla gelişen e-ticaret sektörünün içinde yer alınması gerekliliğinden hareketle, Türkiye'nin ilk 3 boyutlu alışveriş sitesi olan e-PTTAVM projesini hayata geçirmiştir.

 Mevcut posta-kargo-kurye tahsilat işlemleri ile anlaşmalı bankalardan kredi verme gibi birçok işlem kalemlerinde hizmet vermeye devam edilmekte olup Şirketimiz çağın gerektirdiği yeni ihtiyaçlar doğdukça o alanlarda da yeni hizmetler üreterek değerli halkımızın hizmetine sunulmaktadır.
 Tüm babaların “Babalar Gününü” içtenlikle kutluyor ve müşterilerimizi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.
 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.