Sanayi Sitesi yolunda 3. Ali Pehlivanoğlu  Ekspres  mağazasının açılış kurdelesini  Ali Pehlivanoğlu’nun, ablası Esma Sultan, kardeşleri Dilber Pehlivanoğlu ve Saniye Ağar birlikte kestiler. Açılış öncesi   vatandaşlarla 20 TL. alışveriş hediye çekleri verildi.

Özel indirimler yapılan, toplam 6, Ekspres olarak 3. Olan mağazanın açılışında, gün boyu lokma dökülürken, Çamdibi Orkestrasının 5 elamanın, göçmen şarkılarından oluşan konser verdiler. Kurdele kesiminden önce Folklor ekibinin gösterileri  açılışa katkılan Akhisarlılar tarafından  alkışlandı.

Açılış öncesi  Dilper Pehlivanoğlu yaptığı konuşmada, ağabeyi Ali Pehlivanoğlu’nun  açılışta bulunmayı çok arzu etmesine rağmen acil bir durum nedeniyle İstanbul’a gittiğini belirterek, “Çok açılışlara yönetim kurulu üyesi olarak katıldım. Ve konuşma yaptım. Fakat doğup büyüdüğüm  Akhisar’da açılış konuşması yapmak ayrı bir heyecan veriyor. Akhisarlılara  hizmet etmek bizim için çok aryacılıklı. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ali, Hanif ve Muharrem  Pehlivanoğlu kardeşlerin  Ege bölgesinde toplam 170 aşkın mağazası bulunuyor.  Kardeşler isimleri başta olmak üzere  mağazaların  bölüşülmesinden sonra, Ali Pehlivanoğlu mağazalarının 55’inden 6’sı  doğup büyüdükleri, sokaklarında ve sinemalarında gazoz sattığı   Akhisar’da bulunuyor.