Yaklaşık 450 kisinin katılım  gösterdiği iftar programı  Özkoç  turizm  sahibi  Devane Koç’un   konuşması ile  başladı.

Devane Koç "Akhisar' da yaptıkları işlerde ilçe esnafının desteğinin önemini vurgulayarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara ,araç sahiplerine teşekkür etti, önümüzde ki eğitim öğretim yılında da beraber olma temennisinde bulundu". Bol kazançlı hayırlı bir sezon diledi.

 Aybek turizm sahibi Kadir Aybek Bundan sonra ki sezonlarda bütün firmalar ve çalışanlarıyla beraber ortak hareket ederek ,birlik beraberlik dayanışma olgusunu vurgulayarak hep beraber güzel işler başarması temennisinde bulundu.Yeni sezonu hepimize hayırlı  uğurlu olmasını diledi.  Birlik beraberlik ve dostluk çağrısı  yapan 2 ortak yeni eğitim  öğretim sezonunda  herkesi birlik olmaya davet etti.

 Bu organizasyonda emeği geçen Aybek Turizmin Genel Müd. Emine Aybek'e  ve Özkoç Turizm Genel Müd. Duygu Koç'a  teşekkür ederek 2 ortak olarak kızlarının  yönetiminde  aile şirketlerinin daha nice başarılı  islere imza atacağını  belirtti.  İftar sırasında Solist Miray Kanayakın ,Uğurcan Zambak, Kanunda İlayda Çeşme misafirlere müzik  dolu güzel dakikalar yaşattılar.