Türkiye ve yurt dışında ismi duyulan “Ramiz Köfte” (Ramiz Gıda A.Ş.) ortakları Taşkınlar Kardeşler Bircan, Birtan, Bülent Taşkınlar, okulun  son sınıf öğrencileri ile bir araya geldiler. Anne ve Babalarının adını taşıyan öğrencilerinin başarıları ile gurur duydukları söyleyen Jeoloji Mühendisi   Bircan Taşkınlar, “Okul  müdürümüz Coşkun Durmuş ve müdür yardımcısı  Tülay Oktay’dan  Türkiye’deki 10377 özel ve devlet liseleri arasında 77. Sırada, 340 Fen Liseleri arasında 33 ile 36. Sıra arasında bulunduğunu öğrenince sevincimiz ve gurumuz  bir kat daha yükseldi. Üniversite Sınavlarında,  Büşra Özüm Çolakoğlu kızımız, ile oğlumuz Semih Tümer  ilk 100’lerin arasında bulunup ilk sırada Hacettepe İngilizce Tıp fakültesini kazanmaları  okulumuzun ismini  Türkiye’de örnek okullar arasında olduğunu gösteriyor.”   Avukat Birtan Taşkınlar’da,  “Ramiz Köfte Taşkınlar kardeşler olarak Anne ve Babamızın, 2013 yılından beri adını taşıyan okulumuzda, 91 yıl önce merhum babamızın ve amcamızın açtığı köfteci dükkanının kuruluşu olan 5 Mayıs günü tüm öğrencilerimize Köfte partisi veriyoruz. Bu yıldan itibaren de en yüksek üniversite puanını alan öğrencilerimiz her yıl teşvik amacı ile ödüllendireceğiz.” Dedi. Bincan ve Bülent taşkınlar, Hacettepe Üniversitesi  Tıp fakültesini kazanan  Büşra Özüm Çolakoğlu ile Semih Tümer’e birer Cumhuriyet altın verdiler.

                Yapılan ödül töreninde Hacettepe Tıp 2. Sınıf öğrencisi Büşra Özüm Çolakoğlu ve Semih Tümer, salondaki son sınıf öğrencilerine, ders çalışma teknikleri, disiplini ve sakin bir ruh hali ile  sınava hazırlanacak öğrencilerin mutlaka başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler.

              Akhisar Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesinde  340 öğrenci eğitim görüyor. Okulda  4 idareci. 26 öğretmen, 2 memur görev yapıyor.

HABER: Haldun AKYÜZ