Akhisar’da bulunan Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu topladığı mavi kapak ve geri dönüşüm malzemeleri ile Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneğine (ABZED)  3 adet tekerlekli sandalye hediye etti. 

Toplumda farkındalık yaratmak ve engelli bireylere yardım eli uzatmak adına böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yard. Dç. Dr.  Özlem Gürbüzkılıç projeyi devam ettireceklerini söyledi. Gürbüzkılıç açıklamasında, “Eğitim yılının Akhisar Meslek Yüksekokulu olarak toplumda farkındalık yaratmak ve engellilerimize bir nebze de olsa yardım etmek için böyle çalışma yapmayı düşündük. Okul idarecileri ve öğrencilerimiz ile birlikte mavi kapak ve geri dönüşüm malzemelerimizi biriktirerek 3 adet tekerlekli sandalye almayı başardık. Bu tekerlekli sandalyelerimizi de burada ABZED derneğimize hediye ediyoruz” dedi.  

Akhisar Meslek Yüksek okulunda görevli memur İsmail Atar’da önümüzdeki yıllar içerisinde projeyi devam ettirmek istediklerini ve  gelecek yıl sandalye sayısını daha da yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) Başkanı Cem Bayrak’ta Celal Bayar Üniversitesine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.