MÜSİAD' TAN AKHİSAR KAYMAKAMI KAAN PEKER'E ZİYARET
Ziyaretle ilgili bilgi veren MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk," MÜSİAD Manisa olarak, Manisa’mızın gelişmesi için her geçen gün yaptığımız faaliyetlerle programlarımıza devam ediyoruz. Çalışmalar genel, yerel bir de uluslararası çalışmalar var. 8-12 Kasım'da İstanbul'da CNR Fuar'ına davet ediyoruz. Hem firmaları tanıtım, hem de ülkemizin bu gelişmiş teknoloji sanayisini tanıtımı açısından çok faydalı bir fuar olacak" dedi.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker; kendisini ziyaret eden Başkan Öztürk ve üyelere çalışmalarında başarılar diledi. 

BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI'YA ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Baklanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret ettiler.

MÜSİAD yönetim kurulu başkanı Ahmet Öztürk, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe ziyaretleri yapan MÜSİAD Başkanı Ahmet Öztürk Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya 9-13 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak olan 16.MÜSİAD Ticaret Fuarına davet etti.

Belediye Başkanı Salih Hızlı da kendisini ziyaret eden Başkan Öztürk ve üyelere çalışmalarında başarılar dileyerek, yapılacak yararlı çalışmaların her zaman yanında olacağını belirtti.

MÜSİAD' TAN AKHİSAR HABER'E ZİYARET
MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Kaymakamı ve belediye başkanını ziyaret ettikten sonra Akhisar haber Ajansını ziyaret etti. 

Akhisar Haber Ajansının Paşa Mahallesi 13 Sokak 16 numaradaki bürosunu ziyaret eden 
MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Haber Ajansı Haber Merkezi İmtiyaz sahibi ve Yöneticisi Kenan Molla karşıladı.

Akhisar ziyaretleriyle ilgili bilgiler veren MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk;" Yönetim kurulu arkadaşlarımızla Akhisar ilçe protokol ziyaretleri yaptık. Ziyaretimizde 8-12 Kasım'da İstanbul'da CNR Fuar'ına davet etmek ve derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler sunduk şeklinde konuştu.