Akhisarpress.com - Akhisar’da 14 yıldan bu yana Erkek Kuaförlüğü mesleğini yürüten Murat Çelik, 5 ay sonra yapılacak olan Berberler ve Kuaförler Odası’na adaylığını açıkladı.

Akhisar’da 300’e yakın üyesi bulunan Berberler ve Kuaförler Odası’na adaylığını gerçekleştirdiği basın açıklaması ile duyuran Çelik, açıklamasına kendisini tanıtarak başladı.

“ 29.12.1973 Akhisar doğumluyum. Berberlik mesleğime İlkokul yazları ilk olarak Ruşen Azîzoglu ustamızın yanında çırak olarak işe başladım. Daha sonra Adil AVŞAR ve Hanefi Zorlutuna ustamızın yanında kalfa usta olarak devam ettim.

1999 yılında merkez çarşıda kendi iş yerimi açtım. Evli 2 çocuk babasıyım.2010 yılı oda seçimlerinde yönetim kurulu üyesi ve yönetim kurulu kararı ile Başkan vekilliğine seçildim. Halen bu görevime devam etmekteyim.

Odamızda gördüğüm bir takım olumsuzluklar ve birçok meslektaş arkadaşımızın fikir ve görüşleriyle 2014 yılı Ocak ayında yapılacak olan oda seçimlerinde Akhisar Berberler ve Kuaförler odasına Başkan adayı olduğumu Oda üyelerimize ve tüm Kamuoyuna saygıyla duyururum.” Dedi.